![Cannellini a Cottura Lenta Cannellini a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27afff50-0284-4659-8c21-30169e72b717/Derivates/c04ada68-3cae-4ef6-8862-9ff3e950e07d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 57.5 g
- Sód
- 1260 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6h 20min
Cottura del miglio
45 Min
Cottura del farro integrale
8sa 40 dk
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12hod. 10min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura delle lenticchie
1hod.
Cottura del farro perlato
35 min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cottura dei ceci
11 Std.
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min