Urządzenia i Akcesoria
紫米飯糰
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
紫糯米 洗淨,和 200 克水浸泡 4 小時或隔夜50 克
-
糯米 洗淨,用清水浸泡 1 小時200 克
-
水500 克
-
油½ 茶匙
-
油條 切小段2 枝
-
肉鬆60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
494.5 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
2864 kJ /
685.2 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
30.9 g
Węglowodany
110.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan