紫米飯糰

紫米飯糰

3.7 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份

Składniki

  • 紫糯米 洗淨,和 200 克水浸泡 4 小時或隔夜
    50 克
  • 糯米 洗淨,用清水浸泡 1 小時
    200 克
  • 500 克
  • ½ 茶匙
  • 油條 切小段
    2 枝
  • 肉鬆
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 494.5 mg
Białko 22.2 g
Kalorie 2864 kJ / 685.2 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 30.9 g
Węglowodany 110.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...