Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 糯米 ,洗淨,瀝乾
- 50 克 紫糯米 ,洗淨,瀝乾
- 1500 克 水
- 60 克 肉鬆
- 2 枝 油條 ,切小段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2864 kJ / 685.2 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 110.7 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 494.5 mg