Urządzenia i Akcesoria
小西點
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
15 塊
Składniki
-
蛋黃50 克
-
蛋100 克
-
細砂糖100 克
-
低筋麵粉 過篩120 克
-
冰糖粉 適量,灑粉用
簡易奶油餡
-
無鹽奶油 切塊,室溫軟化30 克
-
冰糖粉5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
1.6 g
Kalorie
179 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
必學!台式麵包
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan