青蔥火腿司康

青蔥火腿司康

3.7 7 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 個

Składniki

  • 只取蔥綠,切蔥花
    20 克
  • 奶油 置於室溫軟化
    115 克
  • 冰糖粉
    125 克
  • ¼ 茶匙
  • 低筋麵粉 以篩網過篩
    500 克
  • 泡打粉
    25 克
  • 牛奶
    250 克
  • 火腿 切丁
    50 克
  • 蛋黃 打散
    1 顆

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 6.4 g
Kalorie 1407 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 53.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...