薑絲魚肚湯

薑絲魚肚湯

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 切絲
    20 克
  • 600 克
  • 虱目魚肚 切塊(約2公分)
    250 克
  • 2 小撮
  • 香油
    3 - 5 滴
  • 少許,斜切

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.598 g
Kalorie 284 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 1.448 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 0.21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...