Urządzenia i Akcesoria
薑絲魚肚湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
薑 切絲20 克
-
水600 克
-
虱目魚肚 切塊(約2公分)250 克
-
鹽2 小撮
-
香油3 - 5 滴
-
蔥 少許,斜切
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.598 g
Kalorie
284 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
1.448 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan