紅龍果軟歐包

紅龍果軟歐包

5.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
3 個

Składniki

  • 法國麵包粉
    160 克
  • 高筋麵粉
    40 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 火龍果 去皮,切小塊
    125 克
  • 法國老麵
    60 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    25 克
  • 熱水
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 13.3 g
Kalorie 1526.7 kJ / 366.3 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...