Urządzenia i Akcesoria
紅龍果軟歐包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
3 個
Składniki
-
法國麵包粉160 克
-
高筋麵粉40 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
火龍果 去皮,切小塊125 克
-
法國老麵60 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化25 克
-
熱水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
13.3 g
Kalorie
1526.7 kJ /
366.3 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan