壽喜燒牛肉蓋飯

壽喜燒牛肉蓋飯

4.3 15 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 人份

Składniki

  • 30 克
  • 柴魚片
    2 大匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    80 克
  • 熟竹筍 切條(約1公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)
    50 克
  • 牛肉片
    200 克
  • 切蔥花
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 50.9 g
Kalorie 1494.6 kJ / 357.6 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...