Urządzenia i Akcesoria
壽喜燒牛肉蓋飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 人份
Składniki
-
水30 克
-
柴魚片2 大匙
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
熟竹筍 切條(約1公分)50 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)50 克
-
牛肉片200 克
-
蔥 切蔥花5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
50.9 g
Kalorie
1494.6 kJ /
357.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
剛剛好的獨享餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan