奶酥餡

奶酥餡

3.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
7 人份

Składniki

  • 奶油 切塊,室溫軟化
    50 克
  • 冰糖粉
    40 克
  • 奶粉
    50 克
  • 蛋黃 留取蛋白備用
    1 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.7 g
Kalorie 2120.3 kJ / 507.3 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 39.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...