Urządzenia i Akcesoria
Tinga de Pollo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
7 oz feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces7 oz
-
onions quartered10 ½ oz
-
vegetable oil1 oz
-
tomatoes quartered10 oz
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast in pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
1 oz brown sugar, in pieces (see Tip)piloncillo in pieces (see Tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1261 mg
Białko
52 g
Kalorie
2766 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Pico De Gallo
15 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tortilla Soup
25 min