Urządzenia i Akcesoria
Choron Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh parsley, leaves only, reserving stems, to tastefresh chervil leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
ripe tomato halved50 g
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato purée to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
1335 mg
Białko
27 g
Kalorie
7899 kJ /
1885 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Salmon tartare
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Orange curry dressing
10 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Beef burgers with cheese filling
40 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Curry ketchup
30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Aïoli
5 min