Urządzenia i Akcesoria
Choron Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh parsley, leaves only, reserving stems, to tastefresh chervil leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
ripe tomato halved50 g
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato purée to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
1335 mg
Białko
27 g
Kalorie
7899 kJ /
1885 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Pasta Amatriciana
30 min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Brak ocen
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Caramel Parfait
7 godz.
Creamy French Dressing
5 min
Béarnaise Sauce
15 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5 godz. 35 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min