Urządzenia i Akcesoria
Fresh Pasta Dough
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
water for cooking pasta
-
salt for cooking pasta
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel Sauce
15 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pizza Dough
1 godz.
Shortcrust Pastry
5 min
Whipped Cream
10 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min