Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Crumble
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
almonds30 g
-
unsalted butter soft100 g
-
plain flour200 g
-
sugar150 g
-
vanilla sugar, homemade (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)650 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
1757 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
61.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire Pudding
1 godz.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese
50 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Toad in the Hole
1 godz.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1 godz.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min