Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Crumble
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
almonds30 g
-
unsalted butter soft100 g
-
plain flour200 g
-
sugar150 g
-
vanilla sugar, homemade (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)650 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
1757 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
61.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1h 25min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Brandy Butter
10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Rhubarb Fool
1h 10min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Shortcrust Pastry
5min
Cauliflower Cheese
50min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9h
Victoria Sponge
1h 10min
Ginger Flapjacks
1h 30min