
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia all'olio extravergine di oliva
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
10 porzioni
Składniki
Impasto
-
170 g di patate precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
-
215 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
500 g di farina tipo 1
-
35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
10 g di sale
Terminare la preparazione
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
20 g di acqua
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
272.7 kcal /
1141 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy