Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 40.8 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 分钟
Panini al latte
4h 50min
Focaccia alle olive
2小时
Ciabattine veloci
3h 10min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia alla crema di formaggi
2hod. 10min
Focaccia al rosmarino
2小时 30 分钟
Grissini di pane
4 godz.
Gnocco emiliano
4h 50min
Tigelle
3h 50 min
Gnocco fritto
1h 5 min
Pizza Margherita e basilico
2hod. 10min