Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
3 pezzi
Składniki
-
430 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, (4 g)10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
500 g di farina manitoba
-
1 ½ cucchiaino raso di sale
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Rosette
5 godz. 20 min