Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Siu Pastries
6 godz. 10 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Cheesecake Ice Cream
6 godz. 20 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Kung Pao Prawns
45 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3 godz. 20 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.