Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Red Yeast Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
30 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Wonton wrappers
55 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Mexican Chicken Soup
40 min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9 godz. 25 min