Urządzenia i Akcesoria
慢炖手撕猪肉配卷心菜色拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
6 人份
Składniki
卷心菜色拉
-
芹菜根 切块,3厘米200 克
-
卷心菜 切块,3厘米200 克
-
美乃滋100 克
-
75 克 整粒综合坚果, ,略切山核桃仁 略切75 克
手撕猪肉
-
青苹果 去籽,切块150 克
-
油40 克
-
鲜榨柠檬汁30 克
-
盐½ 茶匙
-
红酒醋30 克
-
蒜头 一切二3 瓣
-
胡萝卜 切块,2厘米100 克
-
红葱头 一切二2 个
-
鸡高汤750 克
-
番茄泥100 克
-
黑糖80 克
-
法国第戎芥末酱70 克
-
甜红辣椒粉20 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
猪里脊肉 选择大排里脊,切大块,约4.5×8厘米800 克
上桌享用
-
汉堡餐包 横剖后烘烤6 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1284 mg
Białko
32 g
Kalorie
3478 kJ /
830 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心慢炖
10 Przepisów
Chiny
Chiny