慢炖手撕猪肉配卷心菜色拉

慢炖手撕猪肉配卷心菜色拉

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
6 人份

Składniki

卷心菜色拉
  • 芹菜根 切块,3厘米
    200 克
  • 卷心菜 切块,3厘米
    200 克
  • 美乃滋
    100 克
  • 山核桃仁 略切
    75 克
    75 克 整粒综合坚果, ,略切
手撕猪肉
  • 青苹果 去籽,切块
    150 克
  • 40 克
  • 鲜榨柠檬汁
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 红酒醋
    30 克
  • 蒜头 一切二
    3 瓣
  • 胡萝卜 切块,2厘米
    100 克
  • 红葱头 一切二
    2 个
  • 鸡高汤
    750 克
  • 番茄泥
    100 克
  • 黑糖
    80 克
  • 法国第戎芥末酱
    70 克
  • 甜红辣椒粉
    20 克
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 猪里脊肉 选择大排里脊,切大块,约4.5×8厘米
    800 克
上桌享用
  • 汉堡餐包 横剖后烘烤
    6 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1284 mg
Białko 32 g
Kalorie 3478 kJ / 830 kcal
Tłuszcz 53 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...