Urządzenia i Akcesoria
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
5087.9 mg
Białko
95.8 g
Kalorie
6959.2 kJ /
1657 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
218.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Spaghetti carbonara
35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Ginger Pork
25 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Macaroni ABC Soup
55 min