Urządzenia i Akcesoria
Nasi goreng
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets cut into strips (1 cm)400 - 500 g
-
cornflour (see Tips)50 g
-
soy sauce (see Tips)2 ½ tbsp
-
fish sauce3 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum cut into pieces½
-
carrots cut into pieces2
-
cabbage cut into pieces200 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
water500 g
-
jasmine rice300 g
-
coconut milk400 g
-
eggs6
-
oil for frying1 ½ tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1794.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2454.1 kJ /
584.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
53.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Nasi lemak (coconut rice)
20 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Pad kra pow
45 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Curry laksa
45 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Chiang Mai noodles
25 Min