Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
white wine120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2876.7 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
105 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef stock paste
3 godz.
Pork san choy bau
25 min
Vegetable stock paste
30 min
Meat stock paste
45 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min