Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva -
1
diente de ajo, pelado
lub 20 g de cebolla, en trozos - 250 g de camarones medianos crudos, pelados y desvenados, retire el exceso de humedad con papel de cocina absorbente
- Wartości odżywcze
- na 250 gramos
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos con mantequilla balsámica
35p
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Cubos de pollo dorados TM6
15 min.
Pasta con camarones
35p
Puré de papa
50min
Camarones al ajillo
25 min.
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 min.
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min.
Tiras de carne de res doradas TM6
15 min.
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10 min.
Camarones al mojo de ajo
20p
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min