Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva - 250 g de carne de res en cubos (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Arroz primavera
40min
Cubos de pollo dorados TM6
15 min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Camarones sofritos TM6
15 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Tiras de carne de res doradas TM6
15 min
Cubos de carne de cerdo dorados TM6
15 min