Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva - 250 g de carne de res en cubos (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Cubos de pollo dorados TM6
15min
Cubos de carne de cerdo dorados TM6
15min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Tiras de carne de cerdo doradas TM6
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Tiras de carne de res doradas TM6
15min