Pan brioche

Pan brioche

2.2 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
16 fette

Składniki

  • di latte
    20 g
  • di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • di farina per pane un po' di più per l'impollinazione
    350 g
  • uova
    4
  • di zucchero
    60 - 100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro a pezzi, un po' di più per ungere
    170 g
  • tuorlo d'uovo sbattuto, per spennellare
    1

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...