![Pan brioche Pan brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B3B6AC3-6818-40FA-ADD0-863A81B63E28/Derivates/6FF89894-5951-4899-AE84-A22BC490CFF3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato o 2 cucchiaini di lievito
lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - farina per pane per infarinare
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- burro, non salato per imburrare
- 1 tuorlo d'uovo, sbattuto, per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Biscotti di linz
3 Std. 15 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Pan Brioche
8 Std.
Baguette
4h
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Frittelle di carnevale
1 Std. 10 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Torta 'Opera'
24 Std.
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9 Std. 15 Min
Canestrelli
Brak ocen
Pan Brioche
5 Std.