Urządzenia i Akcesoria
Pan Brioche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
16 fette
Składniki
-
20 g di latte
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
350 g farina per pane + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino raso di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto per spennellare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Wrap Tikka Masala
40 min
Mini pavlove con arance
1 godz. 50 min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Pan Brioche
8 godz.
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Cantucci al cioccolato con pistacchi
2 godz.
Pan Brioche
8 godz.
Torta marmorizzata
2 godz.