Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato sbriciolato - 350 g farina per pane + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pan Brioche
8h
Praline al cocco
Brak ocen
Rösti di verdure con crema ai funghi
1 Std. 15 Min
Torta di mele con crumble
2h 30min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Brak ocen
Panini Pita
2 Std.
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30min
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Pane paesano
3h