![Pan Brioche Pan Brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B3B6AC3-6818-40FA-ADD0-863A81B63E28/Derivates/6FF89894-5951-4899-AE84-A22BC490CFF3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina di forza + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Gugelhopf veloce
Brak ocen
Condimento allo yogurt
5 menit
Piadina romagnola
15 min
Crema Thermomix® per le feste
25 menit
Pan brioche
9 Std. 30 Min
Pan Brioche
8h
Pane rustico
2 Std.
Pizza alla romana
Brak ocen
Tortino di patate
1 godz. 40 min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3 Std.