Brezel

Brezel

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pezzi

Składniki

Porzioni di impasto
  • di acqua
    235 g
  • di lievito di birra fresco (20 g)
    ½ cubetto
  • di sale
    3 cucchiaini
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di farina di grano + q.b. per la lavorazione
    400 g
  • di farina di farro bianca
    100 g
  • di malto in polvere
    1 cucchiaino
  • di strutto
    40 g
Soluzione alcalina e finitura
  • di bicarbonato di sodio
    2 cucchiaini
  • di acqua bollente
    50 g
  • sale grosso (ad es. salgemma), per cospargere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 263 kcal / 1099 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...