Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni
Składniki
-
1000 g di pomodori piccadilly, maturi, tagliati a metà
-
50 g di peperoni verdi
-
40 g di cipolle
-
70 g di cetrioli in parte pelati
-
1 spicchio di aglio
-
30 g di aceto
-
1 cucchiaino di sale
-
50 - 100 g di olio extravergine di oliva
-
8 cubetti di ghiaccio
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zuppa Tom Kha Gai
35 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Brak ocen
Curry panang
45 min
Curry di lenticchie
50 min
Smoothie ai frutti di bosco
5 min
Salsa BBQ
20 min
Vermicelles
3 godz. 15 min
Daiquiri alla fragola
10 min
Hummus
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 min