Torta ai frutti rossi

Torta ai frutti rossi

5.0 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 pezzi

Składniki

  • di mandorle senza pelle
    100 g
  • di burro morbido, a pezzi
    200 g
  • di zucchero
    200 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • uova
    4
  • di succo di limone
    2 cucchiai
  • di farina
    200 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaino
  • di lamponi
    200 g
  • di mirtilli
    125 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 262 kcal / 1093 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...