Urządzenia i Akcesoria
Torta ai frutti rossi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 pezzi
Składniki
-
100 g di mandorle senza pelle
-
200 g di burro morbido, a pezzi
-
200 g di zucchero
-
¼ di cucchiaino di sale
-
4 uova
-
2 cucchiai di succo di limone
-
200 g di farina
-
1 cucchiaino di lievito in polvere
-
200 g di lamponi
-
125 g di mirtilli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4.6 g
Kalorie
1093 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscotti milanesi
3 godz.
Riso casimiro
45 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Torta di carote
1 godz. 10 min
Panpepato lucernese
55 min
Torta svedese alla carota
2 godz.
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 min
Torta di mele «sminuzzate»
1 godz. 10 min
Torta di carote argoviese
2 godz.
Insalata di broccoli con pinoli
5 min