Salsa al pepe verde

Salsa al pepe verde

4.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    50 g
  • di burro, non salato
    20 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di grani di pepe verde in salamoia sgocciolato
    40 g
  • di sale
    ¼ cucchiaino
  • di mezza panna per salse, con 25% di grassi
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 165.6 kcal / 688 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...