Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di burro, non salato
- 100 g di vino bianco
- 40 g di grani di pepe verde in salamoia, sgocciolato
- ¼ cucchiaino di sale
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa cocktail
5 Min
Spätzle alla grigionese
Brak ocen
Zuppa di patate dolci e mais
Brak ocen
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Guacamole
5 Min
Involtini primavera
30 Min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Salsa olandese
15 Min
Vinaigrette di peperoni
Brak ocen
Involtini estivi
30 Min
Curry verde di pollo
55min
Spezzatino alla zurighese
50min