Salsa al pepe verde
TM6 TM5

Salsa al pepe verde

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g di cipolle, tagliate a metà
  • 20 g di burro, non salato
  • 100 g di vino bianco
  • 40 g di grani di pepe verde in salamoia, sgocciolato
  • ¼ cucchiaino di sale
  • 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
688 kJ / 165.6 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
9.1 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy