Urządzenia i Akcesoria
菠菜松阪豬燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水500 克
-
新鮮菠菜葉80 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
松阪肉 切丁(約1公分)150 克
-
新鮮香菇 切片80 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 依個人口味調整5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
279.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1488.6 kJ /
356.2 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan