破布子蒸鱈魚
TM5 TM6

破布子蒸鱈魚

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 250 克 鱈魚肉片
  • 1 大匙 米酒
  • 1 小撮 鹽
  • 3 粒 蒜頭, 切片
  • 1 茶匙 薄鹽醬油
  • 2 大匙 破布子, 含湯汁
  • 600 克 水
  • 5 克 蔥, 切絲
  • 5 克 新鮮辣椒, 去籽切絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
539 kJ / 129 kcal
Białko
9.543 g
Węglowodany
3.626 g
Tłuszcz
7.501 g
Błonnik
0.134 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy