Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水 (煮麵用)
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 油
- 300 克 乾筆管麵 (Penne) (建議烹煮時間為10-11分鐘)
- 30 克 洋蔥 ,切塊
- 100 克 梅花肉 ,切小丁(約1公分)
- 100 克 蘑菇 ,切塊(約2公分)
- 80 克 鮮奶油
- 100 克 牛奶
- 100 克 番茄醬
- 30 克 新鮮毛豆仁
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 20 克 帕瑪森起士粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1225.2 kJ / 293.1 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 22.4 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1.4 g