Urządzenia i Akcesoria
粉紅醬豬肉筆管麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水 (煮麵用)1200 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
油15 克
-
乾筆管麵 (Penne) (建議烹煮時間為10-11分鐘)300 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
梅花肉 切小丁(約1公分)100 克
-
蘑菇 切塊(約2公分)100 克
-
鮮奶油80 克
-
牛奶100 克
-
番茄醬100 克
-
新鮮毛豆仁30 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.1 g
Kalorie
1225.2 kJ /
293.1 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan