Urządzenia i Akcesoria
南瓜馬鈴薯鮪魚沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
水500 克
-
南瓜 去皮、去籽,切小丁(約1公分)100 克
-
馬鈴薯 去皮,切小丁(約1公分)100 克
-
罐裝鮪魚 瀝乾140 克
-
小黃瓜 切丁50 克
-
橄欖油1 大匙
-
檸檬汁1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許
-
洋蔥 切絲30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
876 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan