Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
lub 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Parmesan râpé
5 min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Oignons grillés (200 g)
25 min
Sauce tomate pour tous les jours
30min
Cuisson des œufs
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Cuisson du riz
25 min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Légumes rissolés
20 min
Sauce bolognaise
3h 15 min
Oignons caramélisés (200 g)
40min