Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)

Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal

Składniki

  • gousses d'ail coupées en deux
    2 - 3
  • d'huile végétale
    20 g
  • d'oignons jaunes coupés en quartiers (voir conseil)
    200 g
    200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 246 kcal / 1031 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 20 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...