Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 1 brin d'estragon, frais, effeuillé
- 1 brin de marjolaine, fraîche, effeuillé
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 100 g de beurre, mou coupé morceaux
- ½ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de sauce Worcestershire
- ½ c. à café de moutarde
- ½ c. à café de jus de citron
- ¼ c. à café de paprika doux
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 190 g
- Kalorie
- 3853.4 kJ / 920.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 100 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au thon
5min
Papet vaudois
55 min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Beurre aux herbes
5min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Focaccia aux tomates
40 min
Sauce à salade à la française
20min
Croissants au jambon
35 min
Tresse bernoise
1h 45 min