Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso Gruyère, en trozos
- 500 g de cebolla, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla sin sal
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 2 cditas de harina (10 g)
- 900 g de agua
-
1
cubo de caldo de pollo
lub 1 cdita de concentrado de caldo de pollo - 12 rebanadas de baguette, ligeramente duro
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 910.8 kJ / 217.7 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 421.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30min
Sopa de apio
50min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Aderezo de naranja y curry
10 min
Sopa de elote
35 min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Sopa de poro y papa
40 min
Minestrone
45 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 min
Crema de cilantro
30min
Pasta quebrada
5 min