Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de aceite de oliva
- 10 g de dientes de ajo
- 250 g de solomillo, en trozos (1 cm x 3 cm)
- 150 g de pimientos (rojos y amarillos), en tiras (0.5 cm x 3 cm)
- 50 g de chile verde, en rebanadas
- ¼ cdita de pimienta molida
- ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 30 g de vinagre de arroz
- 10 hojas de albahaca frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3054 kJ / 730 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 68 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces a la mexicana
30 min
Pollo al limón con verduras
40 min
Pollo al cilantro
35 Min
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Carne en su jugo
35 Min
Carne de res a la jardinera
40 min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Pasta con camarones
35 Min
Pasta con carne molida
45 Min
Filete de res con almendras
30 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Res con pimientos y salsa picante
40 min