Urządzenia i Akcesoria
Génoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 parts
Składniki
-
6 œufs
-
180 g de sucre
-
1 c. à café bombée de sucre vanillé, maison
-
180 g de farine
-
1 c. à café bombée de poudre à lever (opcjonalnie)
-
1 pincée de sel (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
5 g
Kalorie
705 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glace vanille au caramel salé
14 godz.
Crème pâtissière
15 min
Sauce béchamel
15 min
Ganache
20 min
Pâte à choux
2 godz.
Crème pâtissière
15 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Lasagnes
2 godz.