Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 180 g de sucre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé, maison
- 180 g de farine
- 1 c. à café bombée de poudre à lever
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 705 kJ / 168 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Sauce béchamel
15 Min
Purée de pommes de terre
45 dk
Lasagnes
2h
Crème pâtissière
15 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30min
Pâte à pizza
1sa
Crème fouettée
10 Min
Cake marbré - Varoma
1 Std. 10 Min
Pâte à choux
2h
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Crème de citron
1sa
Ganache
20 dk