Urządzenia i Akcesoria
Quiche lorraine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 rebanadas
Składniki
-
50 g de queso Gruyère (opcjonalnie) en trozos
Pasta
-
75 g de mantequilla sin sal en trozos
-
150 g de harina
-
½ cucharadita de sal
-
50 g de agua
Relleno
-
200 g de cubos de tocino
-
4 huevos
-
50 g de leche
-
100 g de crema ácida100 g de crème fraîche
-
¼ cucharadita de sal
-
2 pizcas de pimienta negra molida
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
13 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Quiche de queso azul
1 Std.
Pasta quebrada
5 Min
Risotto con parmesano
30 Min
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Quiche lorraine
45 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 Std.
Quiche de cuatro quesos y durazno
1 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 Std. 45 Min
Quiche de setas con guajillo
1 Std. 30 Min
Ratatouille
40 Min
Salsa bechamel
15 Min