Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de pierna y muslo de pollo, sin piel, deshuesados (de aprox. 500 g de piernas y muslos de pollo), en trozos
- 200 g de mezcla de verduras (p.ej. apio, cebolla, ajo, poro), en trozos
- 4 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. romero, mejorana, pererjil),sólo las hojas
- 150 g de sal gruesa
- 100 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo de olor
- 5 semillas de cilantro
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de jitomate básico
35 Min
Salsa de jitomate
40 Min
Pan de caja blanco
2 Std.
Requesón
2 Std.
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Rosca de reyes
3 Std.
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Salsa cátsup
25 Min
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 Min