Urządzenia i Akcesoria
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
jasmine rice9 oz
-
coconut milk divided (1 x 13.5 oz can)13 ½ oz
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water11 oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
papaya peeled, halved, seeded, sliced (¼ in.)8 oz
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New York Cheesecake
9h 30min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Tofu Stew
30min
Caramel Apples
1h 45min
Two Pound Apple Pie
1h 25min
Golden Beet Gazpacho
50min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Arugula and Strawberry Smoothie
5min
Tomatillo Salsa
20min
Kids Rainbow Veggie Pizza
1h 40min