Urządzenia i Akcesoria
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
jasmine rice9 oz
-
coconut milk divided (1 x 13.5 oz can)13 ½ oz
-
coconut cream (13.5 oz)1 can
-
water11 oz
-
dark brown sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
papaya peeled, halved, seeded, sliced (¼ in.)8 oz
-
raw sugar to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5 godz. 40 min
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Mexican Style Café de Olla
30 min
Caramel Flan (No-Bake)
3 godz. 15 min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Mango Lassi
10 min
Berry Clafoutis (Anna)
1 godz. 35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 godz.