Urządzenia i Akcesoria
Apple Butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
21 oz
Składniki
-
48 oz Pink Lady apples, dividedGranny Smith apples divided48 oz
-
sugar11 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
apple cider vinegar8 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
1.5 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
412.9 kJ /
98.7 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Asparagus Soup
15 min
Apple Sauce
20 min
Basil Pesto
10 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Cranberry Jelly
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Fig and Apricot Jam
40 min