Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Barbecue máslo (viz Tip)
- 1 stroužek česneku
- ½ čajové lžičky rozmarýnu, čerstvého
- ½ šalotky
- 1 - 2 sušená rajčata, v oleji, osušená (12 gramů)
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů másla, změklého, na kousky
- ½ čajové lžičky tekutého kouře
Vepřová panenka ve slanině
- 80 gramů uzené slaniny, na plátky
- 1 vepřová panenka, bez šlach (cca 250 - 300 gramů)
- ¼ čajové lžičky soli
- ⅛ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 70 gramů bazalkového pesta
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 Min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 Std. 5 Min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2h 10 min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 Std. 50 Min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2 Std. 5 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min