Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided36 ½ oz
-
Brussels sprouts halved16 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
vinegar2 oz
-
lemon juice only, to taste½
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
4 g
Kalorie
343 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Shrimp
20min
Steamed Asparagus
35min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Green Bean Gremolata
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Asparagus Sauté
15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Broccoli Sauté
20min