![Sautéing 16 oz Brussels Sprouts Sautéing 16 oz Brussels Sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FE9C71D-EE7F-44CC-914C-A5023FA5ED5C/Derivates/0dcddf44-9b11-42cb-a8f6-3b0a9348c934.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 ½ oz water, divided
- 16 oz Brussels sprouts, halved
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz vinegar
- ½ lemon, juice only, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 343 kJ / 82 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 29 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Green Bean Gremolata
25 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Broccoli Sauté
20 min