Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

Sautéing 16 oz Brussels Sprouts

4.0 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • water divided
    36 ½ oz
  • Brussels sprouts halved
    16 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • vinegar
    2 oz
  • lemon juice only, to taste
    ½
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 29 mg
Białko 4 g
Kalorie 343 kJ / 82 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...