Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Chicken Strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
83.5 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
939 kJ /
224.5 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning Pork Strips
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nessuna valutazione
Lemony Green Beans
20min
Ground Beef Taco Filling
25min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min