Urządzenia i Akcesoria
Pâte à chou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pièces
Składniki
-
150 g d'eau
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
1 pincée de sel
-
10 g de sucre en poudre (opcjonalnie) (2 c. à café)
-
120 g de farine de blé
-
3 œuf moyen (53-63 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Pâtes
10 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Génoise
1h 50min
Paris-brest
3h 10min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Profiteroles
2h 15min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Crème pâtissière
15min
Pâte feuilletée express
2h
Dacquoise
40min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Eclair au chocolat
1h 15min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h