Urządzenia i Akcesoria
Pâte à pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le saladier
-
220 g d'eau à température ambiante
-
1 c. à café de sucre en poudre (opcjonalnie)
-
20 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
400 g de farine de blé
-
1 c. à café de sel
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
588.9 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1868.4 kJ /
446.6 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
78.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Pâtes
10 Przepisów
Francja
Francja

Best of 2019
8 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

J'adopte le fait maison au quotidien
33 Przepisy
Francja
Francja

Les promesses du Thermomix®
207 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada