Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
-
1
c. à café de jus de citron
lub 1 c. à café de vinaigre - 2 c. à café de moutarde (10 g)
- 2 pincées de poivre noir moulu
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1595 kJ / 381.2 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
-
Basiques - Indispensables du placard 11 Przepisów, Francja
-
Best of 2019 8 Przepisów, Szwajcaria
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Cookidoo® à table 2023 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Mix and Match - Batchcooking 27 Przepisów, Francja
Alternatywne przepisy
Purée de pommes de terre
40 Min
Sauce Béchamel express
20 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Iles flottantes
1sa
Mousse au chocolat
3h 20min
Pâté de campagne
48sa
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Glace à la vanille
12h
Les beurres aromatisés
24h
Crème anglaise
10min
Blancs d'œufs montés en neige
5min