![Slow Cooking Rotweinbirnen Slow Cooking Rotweinbirnen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9033e0c4-f256-4bef-86f6-2e355d0e2309/Derivates/98c28872-afad-4e23-b7d1-472ba5187736.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1152 kJ / 583 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1060 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3h 40 min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Vitello tonnato
25h 30min
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1h 20 min
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1h 30 min
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2h
Fermentierte Salsa
168 Std. 20 Min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Schalotten anbraten
25 min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min