Urządzenia i Akcesoria
Jablečno-ořechové muffiny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 kusů
Składniki
-
150 gramů pšenice špaldy
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
60 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
60 gramů neoloupaných mandlí
-
170 gramů jablek oloupaných, bez jádřince, na kusy
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry nejlépe z bio citrónu
-
2 vejce
-
60 gramů mléka60 gramů mandlového mléka
-
120 gramů řepkového oleje
-
90 gramů třtinového cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
5 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brainfood
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ananasovo-kokosové muffiny
35 min
Borůvkové muffiny ze špaldy (bez cukru)
25 min
Jogurtové muffiny s goji
40 min
Muffiny s borůvkami a ostružinami
40 min
Kokosovo-mandlové sušenky
25 min
Muffiny s hruškami
55 min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 min
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35 min
Hruškový koláč
1 godz.
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 min
Dýňovo-jablečný koláč
3 godz.
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 godz.