Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jablečná náplň
- 600 gramů jablek, oloupaných, na kousky (asi 1 cm)
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 40 gramů pomerančové šťávy
- 40 gramů rozinek sultánek
Drobenkové těsto
- 300 gramů celozrnné pšeničné mouky, plus navíc na vysypání formy
- 100 gramů másla, změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
- 1 vejce
- 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
- 100 gramů krupicového cukru
- 20 gramů moučkového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tvarohová buchta
12 godz. 45 min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55 min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h
Mřížkový koláč s tvarohem
1 Std. 20 Min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30 min
Toastie placičky z cottage sýra
30 min
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45min
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2h
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1 Std. 25 Min
Makovo-jablečný koláč
1 Std. 40 Min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1h
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.